Een 10-jarige jongen is donderdagochtend om beroofd van zijn fiets op de Drechterwaard in Alkmaar. "Ik pak jouw fiets, ik ben laat en moet naar school", had de jongen gezegd. De politie werd ingeschakeld en na een achtervolging te voet wist de sportieve agent de 15-jarige verdachte in de kraag te vatten.

De jonge verdachte heeft de laatste weken "behoorlijk wat" antecedenten opgedaan aldus wijkagent Bas Wijnen, waaronder winkeldiefstal, verboden wapenbezit en straatroof.

"Vanwege zijn leeftijd werd hij in een jeugdcel geplaatst, waar hij na enkele minuten een andere cel eiste, omdat het beeldscherm met computerspellen niet goed genoeg werkte naar zijn zin", vervolgt Wijnen. "Hem lekker laten zitten. Het is hier geen hotel." (foto's: Twitter @POL_de_Mare)
Pin It
Bekeken: 1316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/