Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar organiseert, in samenwerking met NHNext, een serie webinars met het thema ‘inspireren en innoveren in uitdagende tijden’. Telkens wordt vanaf een andere locatie uitgezonden. De eerste van de vijf gratis te volgen livestreams is woensdag 4 november vanaf 14:00 uur en gaat over de huidige staat van de sector Toerisme & Recreatie in de regio.

De gastvrijheidssector is een van de sectoren die het hardst geraakt wordt tijdens de coronacrisis, maar er waren lichtpuntjes. De omstandigheden prikkelden mensen tot het realiseren van innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen. Tijdens de online seminars wordt gesproken met diverse ondernemers, bestuurders en experts over inspireren en innoveren in zware tijden.

Op 4 november schuiven aan Ilse Zaal (gedeputeerde provincie Noord-Holland), Thijs Pennink (directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN), Frank Sporen (directeur VVV Texel), Gerdina Krijger (regiomanager HISWA-RECRON) en Jos Klerx (sectorspecialist Horeca & Recreatie bij Rabobank).

De wekelijkse livestream is te zien via netwerkregioalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/