Team Vrijwillig heeft zeventien vrijwilligers bereid gevonden om ziekenhuispersoneel dat normaal in Den Helder werkt, te vervoeren wanneer ze in Alkmaar nachtdienst hebben. Sinds vrijdag zijn alweer tien ritten gemaakt met een busje van Middelbeek. Bovendien stelt Michael Chapman van TrouwTesla in Heerhugowaard een luxe Tesla beschikbaar om een of meerdere verpleegkundigen een zeer comfortabele rit te bieden, als dank voor hun tomeloze inzet.

Tijdens de eerste coronagolf zette Team Vrijwillig een vervoersdienst op met zestien chauffeurs. Ze reden tussen 1 april en 22 mei meer dan 100 ritten. Bij de start van de tweede golf nam de organisatie meteen contact op het NWZ om te vragen of er weer behoefte was aan vervoer en de ziekenhuisgroep ging nam het aanbod dankbaar aan.

"Dit soort projecten kan alleen maar bestaan dankzij de samenwerking tussen organisaties, de fantastische inzet van vrijwilligers en betrokken ondernemers", vertelt Monique Amerika van Team Vrijwillig. "Dat laatste blijkt uit het ter beschikking stellen van een busje door Middelbeek autoverhuur voor de reguliere ritten en nu door het kosteloos inzetten van een superdeluxe Tesla door TrouwTesla uit Heerhugowaard. Het leek hem leuk om als surprise en blijk van waardering voor hun bijzondere werk één of meerdere van de verpleegkundigen in zijn bijzondere auto op te halen en/of weg te brengen."

Overigens is Team Vrijwillig nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met vervoer van en naar het ziekenhuis in Den Helder. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Facebook / Team Vrijwillig)
Pin It
Bekeken: 1709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/