Wie er dagelijks zijn of haar hond uitlaat heeft het al gezien: Park Oosterhout in Alkmaar is een hondenparcours rijker. Het parcours langs het Isengrijnpad bestaat uit geïmpregneerde houten schotten met oplopende hoogte en vier hangende banden om doorheen kunnen springen. Ook is een rij palen neergezet waar baasjes hun hond doorheen kunnen laten slalommen.

Het parcours is een initiatief van Tim Slager. De hondenbezitter uit de buurt wist ervan dat gemeente Alkmaar leuke buurtinitiatieven subsidieert. Hij bedacht de obstakels en vond een aannemer die het project uit wilde voeren voor 2.200 euro. "Aanvankelijk was de prijs hoger, maar die kon ik omlaag krijgen. Ik heb de regiegroep uit de buurt benaderd om te kijken of ik financiering kon krijgen van de gemeente. Dat ging soepel, de vergoeding is al binnen."

Tim's eigen hond is enthousiast over de schotten, al gaat ie er ondanks aansporing net zo vrolijk langsheen, vooral de hogere. Maar met geen hoeveelheid snacks is hij door de banden te lokken. "We moeten nog wat oefenen", lacht Tim.
Pin It
Bekeken: 1910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/