Alkmaar Centraal


Voetbalvereniging LSVV uit Zuid-Scharwoude krijgt de hoogste bijdrage die Rabobank Alkmaar e.o. uitkeert aan stichtingen en verenigingen in de regio die bankieren bij de Rabobank. Doordat heel veel Rabobank-leden bij de actie Rabo ClubSupport stemden op de voetbalvereniging, kan de club een bedrag tegemoet zien van 3.973 euro. De bijdrage komt ten goede aan het jeugdvoetbal.

510 stichtingen en verenigingen uit de regio tekenden dit jaar in op de actie Rabo ClubSupport. Zij kwamen in aanmerking voor 250.000 euro, die Rabobank Alkmaar e.o. onder de deelnemers verdeelt aan de hand van het aantal stemmen dat zij weten te vergaren onder leden van de Rabobank.

Als tweede eindigde de Egmondse Reddingbrigade. Hun stemmenaantal was goed voor 3.903 euro. De strandwachten schaffen er een elektrisch reddingsvlot voor aan. Daarachter eindigde handbalvereniging Hugo Girls uit Heerhugowaard, die met hun stemmen een bedrag van 2.445 wisten binnen te halen. Zij gaan dit besteden aan trainingsmateriaal.

7853 leden van de Rabobank Alkmaar e.o. brachten samen 39.265 stemmen uit. Per post krijgen alle deelnemende stichtingen en verenigingen de einduitslag en hun score te horen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl