Alkmaar Centraal


Goed nieuws vanuit de Alkmaarse cultuursector: na twee weken sluiting opent Podium Victorie donderdag 19 november de deuren weer voor publiek. Singer-songwriter Twan Ray verzorgt de aftrap met twee optredens. Vrijdag staat Tommy Ebben op de planken met een ode aan Bob Dylan en zaterdag lanceert lokale indieband KLINK haar EP in Victorie.

Met meer dan 75 miljoen streams op zijn songs is Twan een reizende ster. Tijdens de lockdown schreef en produceerde hij het album 'Found Myself In Quarantine' samen met songwriter/producer Radboud Miedema, die al hits leverde voor onder andere VanVelzen, Lost Frequencies (Reality), Sam Feldt en Lucas & Steve. De tien nummers worden single voor single losgelaten. Inmiddels staat de teller voor het nummer 'We Could Start a Thing' op ruim 700.000 Spotify streams en komen er dagelijks nieuwe fans en playlists bij.

Op 19 november speelt Twan zijn eerste grote headline show in Victorie, waar fans alvast een voorproefje kunnen krijgen van het album dat naar verwachting in het voorjaar van 2021 zal verschijnen. De vroege show is uitverkocht maar voor de tweede zijn nog enkele tickets.

The Freewheelin’ Tommy Ebben speelt vrijdag 20 november Bob Dylan. De singer-songwriter geeft een solo-eerbetoon aan de muzikale grootmeester, die volgend jaar alweer 80 jaar oud wordt. Hij brengt zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen - maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

Als bij een goed gerijpte wijn, mag nu eindelijk de kurk van de fles. KLINK komt namelijk naar buiten met hun nieuwe EP 'Gotta Get Out' en zal deze op 21 november in Victorie presenteren. Eigentijds, eigenwijs en een tikje eigenaardig. Eigenlijk is er niets doorsnee aan de indiepop band. En toch voelt de muziek vertrouwd aan - alsof je bij een eerste kennismaking direct een goede vriend herkent.

Meer op podiumvictorie.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl