Alkmaar Centraal


Net als veel activiteiten kunnen ook die van Dag & Dauw weer opgestart worden. Dag & Dauw is een cultureel programma voor en door 60-plussers in Alkmaar en is verspreid over diverse locaties. De eerstvolgende activiteit is de lezing 'Zet 'm op' van hoedenverzamelaar Wil Gorter op donderdag 26 november in de bibliotheek in Alkmaar De Mare.

Wil verzamelt al 20 jaar hoeden en alles wat er mee te maken heeft, zoals hoedenspelden, hoedendozen, platen, boeken en tijdschriften. Wil volgde een opleiding voor modiste (hoedenmaakster) aan het modecollege Marianne Jongkind in Soest en maakte ze zelf maar verzamelt ze ook gretig. Inmiddels is haar verzameling uitgegroeid tot zo’n 400 hoeden, waarvan ze in de bieb een groot aantal laat zien en bloemrijk over vertelt.

De lezing duurt van 14:00 tot 15:30 uur. Dag & Dauw activiteiten kosten 4,50 euro in de voorverkoop via dagendauwagenda.nl. Bij verhindering graag afmelden via 06-23188948. Niet alleen wordt het geld teruggestort, er is dan een plekje voor een ander. (foto: Free Photos)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl