Alkmaar Centraal


HAL 25 in Alkmaar heeft dé oplossing voor een avond uit in coronatijd: De PEESHOW. Op 27 november wordt dit coronaproof theater geopend. Het bestaat uit een groot ronddraaiend podium omringd door 30 omgebouwde plastic toilethokken voor de toeschouwers. Kunstenaars geven elke cabine de komende tijd een unieke sfeer en uitstraling. De voorstelling op de openingsavond is uitverkocht, maar de PEESHOW draait door tot en met april 2021.

Van klassiek tot explosief, van musical tot intiem theater. Het PEESHOW Theater is een podium voor experiment en vernieuwing, multidisciplinaire creaties, kleinschalige voorstellingen en een plek voor jonge makers. Dit zie je onder meer terug in de maandelijks terugkerende Hallywood 25-avonden. Elke editie wordt ingevuld door een andere regisseur of artistiek leider.

Op 12 december speelt Brewed live met de release van de EP ‘But Then The Moon Turned Red’’. Deze band is een klassiek cross-over ensemble met een grote liefde voor muzikale diversiteit en ogenschijnlijk onmogelijke combinaties. In het repertoire kom je zowel Bach als Radiohead tegen.

Meer op hal25.nl. (foto: Nina Bakker)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl