Alkmaar Centraal


Zoals eerder gemeld, deed de Alkmaarse politie woensdag een inval in de wijk Daalmeer/Koedijk. Dat leverde een vangst op van onder andere harddrugs, wapens en 825 euro cash. Ook was een kluis gevonden. Wijkagent Wijnen laat nu weten dat de verdachte meerderjarig is én dat hij er voor heeft gezorgd dat zijn gezin wellicht op straat komt te staan.

Tijdens de inval vonden agenten een broodzakje wit poeder, (andere) drugs, steekwapens, een taser, een nunchaku, illegaal vuurwerk en 825 euro cash. Maar wat er in de kluis zat, dat was nog niet duidelijk omdat de 22-jarige verdachte de  code vergeten was. Toen de kluizenkraker van de politie klaar was met zijn klus, kwamen twee vuurwapens, munitie, 161 stuks XTC en 1.824 euro aan cash tevoorschijn. "Dan zou ik ook de code van de kluis niet meer weten", grapt Wijnen.

Maar daarna is hij snel weer serieus: "Dit is niet de eerste keer dat politie en gemeente Alkmaar een woning sluiten in verband met wapens en drugs. Verdachte: denk daar eens over na wat jij jouw ouders aandoet. Straks staan ook zij op straat, door wat jij gedaan hebt." (foto: Twitter @POL_de_Mare)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl