Andre K. uit Alkmaar krijgt tien maanden celstraf vanwege een afspraak met, wat hij dacht, een minderjarig meisje. Dat heeft de rechtbank van Den Haag dinsdag besloten, laat Omroep West weten. Ook moet de 69-jarige man een tbs-behandeling ondergaan.

Andre K. werd ontmaskerd tijdens het televisieprogramma Undercover in Nederland. De redactie had account aangemaakt voor een fictief meisje van 15 jaar uit Sassenheim. 'Bente' kreeg van de Alkmaarder  seksueel getinte berichten en naaktfoto's, en hij stuurde aan op date. 'Bente' ging akkoord. De Alkmaarder werd op het station in Sassenheim opgewacht door Alberto Stegeman en de politie. Bij zich had hij een plastic tasje met onder meer een lingeriesetje, een dildo, een condoom en massageolie.

De Haagse rechtbank neemt het K. kwalijk dat hij enkel oog had voor het bevredigen van zijn eigen lusten en niet dacht aan de schade die hij daarmee zou toebrengen aan een minderjarig meisje. Omdat de Alkmaarder eerder al is veroordeeld voor het bezit van kinderporno en niet gemotiveerd is om uit zichzelf in behandeling te gaan, heeft de Haagse rechtbank hem naast de celstraf een tbs-behandeling opgelegd.
Pin It
Bekeken: 1850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/