Alkmaar Centraal


MaxTak komt zondag 13 december naar Theater De Vest in Alkmaar met 'Het best bewaarde geluid ter wereld', een muzikale voorstelling voor kinderen van vier jaar en ouder. Het eerder uitgestelde theaterstuk wordt om 13:30 en om 16:00 uur opgevoerd, al zijn er alleen nog kaarten voor de vroege voorstelling.

De wereld zit vol geluiden. Een smakkend broertje, een vader zingend onder de douche, ritselende struiken in de wind. Wie weet is een botsing tussen twee slakken ook wel hoorbaar. Is het geluid van een drukke kermis nou vrolijk of juist irritant? Xantippe en haar broer IJsbrand hebben het maar druk met het geluidslaboratorium dat ooit van hun vader was. Ze verzamelen, sorteren en bewaren daar alle geluiden van de hele wereld.

IJsbrand vindt het fijn, maar Xantippe vraagt zich af wanneer het nou af is. Op een dag vertelt een bewaker woeste verhalen over de echte wereld. Xantippe droomt weg over het leven buiten, terwijl IJsbrand zich zorgen maakt over de veiligheid van hun zeldzame geluidenverzameling. Maar er lijkt iets aan de hand met de bewaker en ineens klinkt alles vreemd. Ook is het best bewaarde geluid van de wereld weg

Kaarten voor de muzikale theatervoorstelling kosten 9,50 euro, exclusief drankje, en zijn te koop via theaterdevest.nl. Vanwege corona is er een beperkt aantal kaarten. (foto: Bart Grietens)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl