Medewerkers van het Alkmaarse Noordwest ziekenhuis zijn door VVV Alkmaar en Alkmaar Marketing in het zonnetje gezet. Met boeketjes van in totaal 50 tulpen werd het personeel bedankt voor hun inzet tijdens de pandemie. "Ook tijdens deze tweede golf wordt er weer enorm veel gevraagd van de zorgmedewerkers."

"Als organisatie die gastheerschap in Alkmaar en omgeving in het hart heeft, willen wij de medewerkers graag laten weten hoe hun inzet gezien en gewaardeerd wordt", zegt Ger Welbers, directeur van VVV Alkmaar en Alkmaar Marketing.

Adviseur Evenementen van het Noordwest, Jannie van Kalsbeek nam de tulpen in ontvangst en bracht ze rond: "Tijdens het rondbrengen van de tulpen die we hebben gekregen, kreeg ik enorm veel leuke reacties van collega’s, zoals: 'wat is dit ontzettend lief, ik word hier heel blij van'."

De tulpenbossen krijgen een mooi plekje op de balies van alle poliklinieken en verpleegafdelingen, aldus een NWZ-medewerker.
Pin It
Bekeken: 1331x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/