Alkmaar Centraal


Een hardleerse Alkmaarder heeft de politie-eenheid van Schagen afgelopen weekend flink bezig gehouden. De 20-jarige jongeman werd in de nacht van vrijdag op zaterdag maar liefst drie keer aangehouden. De politieagenten spreken dan ook over 'iets met een ezel en een steen'.

De man uit Alkmaar reed zichzelf in Julianadorp bij agenten in de kijker. Ze wilden hem controleren maar hij sloeg op de vlucht, omdat hij onder invloed van drank en drugs reed. Niet veel later kon de politie hem toch aanhouden en is hij naar het politiebureau gebracht. Hier werd bloed van hem afgenomen om te kijken hoeveel drank en drugs de man precies op had. De bestuurder kon daarna naar huis, maar natuurlijk mocht hij een aantal uren niet rijden.

Toch stapte hij even later in de auto en reed weg. De politie pakte hem opnieuw op. Evengoed had hij zijn lesje niet geleerd, want daarna is hij voor de derde keer aangehouden omdat hij autoreed. Toen hadden de agenten er genoeg van en gooiden hem in de politiecel. Bovendien is zijn rijbewijs ingevorderd en wacht hem een zware straf.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl