Alkmaar Centraal


Woensdag rond 17:20 uur hebben drie jongemannen een winkelkar vol blikjes Red Bull gestolen uit Albert Heijn De Mare in Alkmaar. Het drietal wist in een auto te ontkomen maar werd later toch nog opgepakt... helemaal in de buurt van Den Bosch.

Een oplettende omstander zag hoe de drie jongemannen via de zelfscan-hoek wegliepen zonder te betalen en waarschuwde het personeel, zo Twittert wijkagent Bas Wijnen. AH-medewerkers gingen vlug achter de winkeldieven aan maar het drietal ontkwam in een auto. Wel hadden ze het kenteken gezien en genoteerd.

En dat werd beloond: later die avond werd de auto door de Brabantse politie gesignaleerd. Ter hoogte van Den Bosch hebben agenten de winkeldieven tot stoppen gedwongen en aangehouden. In hun bezit hadden ze niet alleen 284 blikjes Red Bull, maar ook vijf jassen, een JBL-box en twee valse briefjes van 50 euro.

"Ik denk dat de collega's in Brabant de komende dagen de nachtdiensten wel doorkomen", grapt Wijnen. "Red Bull geeft je vleugels!" (foto: @POL_de_Mare)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl