Your Next Step! is een project voor jongeren in Alkmaar die hulp kunnen gebruiken op weg naar een opleiding, werk of een combinatie daarvan. In een intensief programma van twaalf weken worden jongeren van 16 tot 23 jaar, zonder diploma havo, mbo-2 of hoger, die geïnspireerd en gemotiveerd zijn om die volgende stap te nemen.

Het programma bestaat uit drie fases van elk vier weken. Deelnemers doen twee dagen in de week werkervaring op bij een bedrijf dat past bij hun wensen, talenten en mogelijkheden. Er worden workshops gevolgd, inspirerende ondernemers en locaties bezocht en aan sportieve activiteiten deelgenomen. Dit allemaal met professionele ondersteuning van een toekomstcoach van MEE & de Wering en RMC-trajectbegeleiders. Deelnemers maken bovendien kennis met de wethouder in het stadhuis en ontmoeten AZ-spelers in het AFAS Stadion.

Het gemeentelijke programma start op 26 januari. Aanmelden kan bij trajectbegeleider Marjolein Kluft van het RMC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-38677120)
Pin It
Bekeken: 1454x
https://ee.itk.ac.id/data/