Alkmaar Centraal


Woensdag is een overeenkomst getekend voor intensieve samenwerking tussen SeniorWeb Heerhugowaard en de Waardse bibliotheek. Voorzitter Herman Grol tekende namens SeniorWeb en Lenette Logtenberg, programmaregisseur Ontwikkeling & Ontplooiing van Bibliotheek Kennemerwaard, namens de bieb. Volgende maand tekent SeniorWeb Alkmaar eenzelfde overeenkomst met de bibliotheek in De Mare.

SeniorWeb startte in 1998 in Heerhugowaard met hulp van de Rabobank en zat tot voor kort in de Sterrenwacht. In januari wordt er verhuisd naar de bibliotheek. Beide organisaties helpen volwassenen in het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden door middel van inloopspreekuren, workshops en cursussen. Dit geldt voor het gebruik van digitale apparaten als de smartphone, laptop/pc en tablet, maar ook op het gebied van online veiligheid en privacy bieden we hulp. De gecombineerde kennis maakt dat de hulp nog beter wordt.

De open inloop van SeniorWeb Heerhugowaard wordt samengevoegd met het spreekuur Mediawijsheid van de bibliotheek tot een Media Inloopspreekuur. Vanwege de coronaregels moet wel gereserveerd worden. Aanmelden kan via seniorweb.nl/heerhugowaard. Verder zullen er meer gezamenlijke maar ook aparte activiteiten plaatsvinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl