Theo van Velzen Grondboortechniek en Bronbemaling B.V. uit Alkmaar wordt per 1 januari overgenomen door Henk van Tongeren Water & Techniek BV uit Apeldoorn. Hiermee wordt de nieuwe onderneming de grootste bronbemaler van Nederland. In een video werd de overname donderdag bekendgemaakt.

Ook Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica wordt ingelijfd. Theo van Velzen groeide in 23 jaar tijd uit tot een top 10-speler op de Nederlandse markt. Circa 65 medewerkers. werken er. Het bedrijf uit Apeldoorn is iets groter met 80 werknemers. Van Velzen zette belangrijke stappen met de groei van zijn eigen bedrijf door de overname van het grotere Hoebe Bronbemaling in 2007 en het gerenommeerde Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica in 2011.

Henk van Tongeren heeft al vijf vestigingen in het oosten en noorden van Nederland. Het bedrijf van Theo van Velzen op het Alkmaarse bedrijventerrein Boekelermeer wordt hun eerste vestiging in het westen van het land. De bedrijven blijven wel vanuit hun vertrouwde bedrijfsnaam opereren.

Theo van Velzen geniet regionale bekendheid dankzij het uitgebreide wagenpark en allerlei sponsoring in de regio. In de woonplaats van de eigenaar is het bedrijf hoofd- en tenue-sponsor van het eerste elftal van voetbalvereniging Sint-Adelbert uit Egmond-Binnen. Voor het antieke dieselgemaal in Alkmaar verzorgt Theo van Velzen de smeerolie en verricht het technische hand- en spandiensten. De Helioheroes, een handbiketeam, die bestaat uit (ex) revalidanten en leerlingen van Heliomare, kunnen ook op ondersteuning rekenen. Team MPM Seaside Affair kan tractor pullen dankzij de sponsor met een tractor met ongeveer 7500pk vermogen. Via een ander sponsorprogramma krijgen meisjes in Gambia de kans om een opleiding te volgen.

 

 
Pin It
Bekeken: 3269x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/