Alkmaar Centraal


Azing Moltmaker, eigenaar van het Beatles Museum in Alkmaar heeft woensdag het eerste exemplaar van DCMNT The Beatles in ontvangst genomen. In het gepersonaliseerde themamagazine wordt aan de hand van tien iconische nummers het levensverhaal van The Beatles uitgelegd. Een deel van de opbrengst van hetmMagazine gaat naar het Beatles Museum.

Azing Moltmaker is de nederlandse autoriteit als het over The Beatles gaat., onlangs bracht hij zijn 81e boek uit over de Fab Four. Al meer dan veertig jaar verzamelt hij alles wat hij maar kan bemachtigen en stelt hij het tentoon in zijn museum aan de Pettemerstraat in Alkmaar. In een gigantisch pand van 1200 vierkante meter vind je zijn privécollectie over de band uit Liverpool. Maar wat maakt de muziek van The Beatles nou zo goed? Precies die vraag wordt beantwoord in het nieuwe magazine over The Beatles.

DCMNT The Beatles neemt je mee in de verhalen achter de hits. Aan de hand van tien iconische nummers wordt het levensverhaal van John, Paul, George en Ringo verteld. De vier jongens uit Liverpool wisten in de jaren zestig de wereld namelijk voorgoed te veranderen. Ze waren iedere keer weer vernieuwend. In het magazine lees je over nieuwe akkoorden, vreemde instrumenten en ongebruikelijke klanken, maar ook over politieke opvattingen en vooruitstrevende ideeën van de bandleden.

Het bijzondere van DCMNT The Beatles is dat je het blad kunt personaliseren. Elk exemplaar wordt afzonderlijk gedrukt met een zelf te schrijven voorwoord en een naam op de cover. Ook kun je bij het voorwoord een persoonlijke foto plaatsen. Azing Moltmaker mocht het eerste exemplaar (mét zijn naam op de cover) in ontvangst nemen.

Deze dcmnt-aire steunt meteen het Beatles Museum Alkmaar. Van ieder verkocht exemplaar gaat een euro naar het museum. Het bijzondere magazine over The Beatles is exclusief te bestellen op de website van de uitgever.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl