Woensdagavond 16 december zal in de Sint Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord in Alkmaar het 'Stille Nacht Kerstconcert Alkmaar - Amsterdam' worden opgenomen. Het optreden is een samenwerking van de Sint Laurentiuskerk en de Onze Lieve Vrouwekerk in Amsterdam en zal live worden uitgezonden door Streekstad Centraal.

Una Cintina heeft de rollen van dirigent, organist en sopraan, en het koor Canticum Novum is van de partij voor muziek en zang. Speciale gasten zijn de sopraan Bobbie Blommesteijn, mezzo alt Connie Kriek, organist en bariton/bas zanger Erik Jan Eradus en beiaardier en tenor zanger Bart Vervaat. 

Het Stille Nacht concert begint om 20:00 uur en zal te zien zijn via het Ziggo tv-kanaal (36, 42 of 331), streekstadcentraal.nl en het YouTube-kanaal van HALStad Centraal.
Pin It
Bekeken: 1520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/