Ondernemers in gemeente Alkmaar kunnen ook in het eerste kwartaal van 2021 ontheffingen krijgen. Vanuit de horeca,  die weer hard wordt getroffen door de  corona-maatregelen, is de gemeente gevraagd om verlenging van de lastenverlichting en het college is akkoord gegaan. Economiewethouder Pieter Dijkman: "Binnen de eigen mogelijkheden van de gemeente komen we zo tegemoet aan een lastenverlichting met name voor de zwaar getroffen horeca."

In het eerste kwartaal van 2021 wordt wederom geen reclame- en toeristenbelasting in rekening gebracht. Dat geldt ook voor precario en leges voor terrassen, zodra dat weer van toepassing is. De tegemoetkoming wordt bekostigd uit het noodfonds van oorspronkelijk 10 miljoen euro, dat in april werd opgezet om de meest dringende corona-problemen onder inwoners en ondernemers aan te pakken.
Pin It
Bekeken: 1318x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/