"We waren zo te spreken over de gastvrijheid van De Sociëteit in Alkmaar en over wat er allemaal gebeurt. Dáar wilden we allebei graag onze schenking aan geven". Aan het woord zijn Theo Koopman en Jackelien Stam van Kodi BV in Heerhugowaard. "We zouden dit jaar ons 40 jaar jubileum vieren, maar door corona ging dat niet door. Kodi is altijd een maatschappelijk betrokken bedrijf geweest. We hebben toen in overleg met alle medewerkers bedacht om ons jubileum te vieren met schenkingen aan goede doelen."

Jackelien en Theo, mede-oprichter van Kodi, zitten allebei in de organisatie van Victorie Sail Alkmaar en maakten kennis met De Sociëteit en zakelijk leider Jokelien tijdens de Erfgoedmanifestatie 2019. "De Sociëteit was het trefpunt voor onze organisatie en we waren er bijzonder over te spreken. We zien dat De Sociëteit een belangrijke maatschappelijke betekenis heeft voor de binnenstad. Het is een verbindings- en aanlooppunt voor de buurt, ook voor het evenement Kaeskoppenstad en voor het tijdschrift van Het Geheugen van de binnenstad."

Elke Kodi-medewerker van Kodi mocht maar liefst 500 euro schenken aan een goed doel naar keuze. Keer twee betekent dat dus 1.000 euro voor De Sociëteit. Jokelien Boonstra en Peter Leenders, voorzitter van St. Binnenstadscentrum, namen de symbolische cheque vorig week in ontvangst.

"Ik was zo verrast", vertelde Jokelien. "We kunnen de schenking goed gebruiken en gaan er zeker een passend doel voor verzinnen in 2021. Voor ons is de schenking een positieve afsluiting van een bizar coronajaar."
Pin It
Bekeken: 1775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/