Inwoners van De Mare zijn in actie gekomen voor de getreiterde leerling van 't Kompas, nadat ze hadden gelezen over de kwetsende teksten op de muren en straatmeubilair van de Alkmaarse basisschool.

Wijkagent Bas Wijnen kreeg meerdere reacties van wijkbewoners die iets voor de leerling wilden doen. Een aantal neemt de school in hun route mee tijdens het uitlaten van de hond, om een extra oogje in het zeil te houden. Anderen vragen hoe ze kunnen helpen, omdat ze toch thuis zitten en weinig te doen hebben. "Mooie gebaren", vindt Wijnen.

Eén bezorgde vrouw schreef: "Ik ben enorm geschokt door het bericht van het pesten van een leerling van 't Kompas in Alkmaar. Ik heb een kerstpakket gemaakt als steun voor dit gezin/kind. Is het mogelijk om dit via de wijkagent te overhandigen?"

En zo ging Wijnen dinsdagavond bij de leerling langs met een verrassing. "Ik zag een hele brede glimlach. Bedankt allemaal." (foto: Twitter @POL_de_Mare)
Pin It
Bekeken: 1432x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/