Alkmaar Centraal


Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan vier recente aanrandingen die plaatsvonden in Alkmaar en Heiloo. Een slachtoffer komt daarbij aan het woord. De uitzending is te zien op NPO1 en begint om 21:20 uur. Woensdag om 13:35 uur wordt de uitzending herhaald op NPO2

Tussen maandag 4 januari en woensdag 6 januari kreeg de politie van Alkmaar vier meldingen van vrouwen die zijn aangerand door een man op een oude fiets. Het signalement komt telkens overeen. De fietser is ongeveer 1,80m lang, heeft een slank postuur en droeg een rode jas met capuchon. Het lijkt of de billenmepper weer actief is, maar de politie houdt een slag om de arm, mede omdat de incidenten niet op favoriete plekken van de billenmepper plaatsvonden.

Op 4 januari is een vrouw rond 20:45  uur op de Belieslaan in Heiloo op de billen gemept. Op 5 januari werden twee vrouwen in Alkmaar belaagd, rond 17: 15 uur op de Prins Bernhardlaan / Zandersweg en om ongeveer 17:50 uur op de Geest. Op 6 januari is een  vrouw tijdens het hardlopen op haar billen gemept terwijl ze rond 19:55 uur vanaf de Lyceumstraat de Dr. Schaepmankade op ging. Na het tweede en vierde incident werden oproepen via Burgernet verspreid, maar de fietser werd niet achterhaald.

De recherche doet onderzoek en vraagt getuigen en mensen met camerabeelden zich te melden. Ook eventuele slachtoffers die geen melding hebben gedaan, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of het tipformulier. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (foto: politie.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl