Baby Milo is de 110.000ste inwoner van gemeente Alkmaar. De gemeente wilde deze mijlpaal een feestelijk tintje geven en dus ging burgemeester Emile Roemer persoonlijk naar Stompetoren om op kraamvisite te gaan bij de pasgeboren Milo en zijn ouders. Met een goed gevuld welkomstpakket feliciteerde Roemer de kersverse ouders met hun prachtige zoontje. Roemer: "Veel geluk! En dat Milo met heel veel plezier mag opgroeien in onze mooie gemeente."

Het is alweer meer dan 30 jaar geleden dat gemeente Alkmaar zijn 90.000ste inwoner op feestelijke wijze mocht verwelkomen. Toen het inwonertal in 2015 boven de 100.000 uitkwam was het eigenlijk niet echt iets om te vieren, want dat kwam door administratieve handelingen. Gemeente Alkmaar groeide immers plotsklaps met zo'n 12.200 inwoners doordat de gemeenten Graft-De Rijp en Schermer zich bij Alkmaar voegden. Nu is het dan eindelijk weer zo ver dat er een feestje gevierd kan worden.
Pin It
Bekeken: 1321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/