Maandag is de nationale Week van de Circulaire Economie gestart. NHNEXT organiseert tot en met vrijdag dagelijks live gestreamde programma's vanaf het Energy Innovation Park in Alkmaar. In het eerste programma om 12:00 uur vertellen diverse ondernemers op het innovatiepark over hun bedrijf en in het tweede programma om 14:00 uur geeft Karin Veen, directeur Bedrijven Rabobank West-Friesland, tips en tools voor circulair ondernemen.

Op dinsdag is de spotlight vanaf 12:00 uur op de Agri & Food sector. Veehouders Lars Kregel en Sjoerd van der Helm wordt het hemd van het lijf gevraagd over hun klimaatneutrale boerderij ’t Koehotel in Zuidschermer. Woensdag is er vanaf 12:00 uur een masterclass over circulair inkopen van Nanda Pleging en twee uur later is er een tafelgesprek over de winst die te boeken valt in de recycling van textiel.

Donderdag vanaf 12:00 uur gaat het de financiering van circulair ondernemen. Gespreksleider Tolsma gaat in gesprek met Megaidi Pinas, die met haar bedrijf Borrow a Brand de eerste stappen heeft gezet naar een circulaire business case. Tot slot komt vrijdag vanaf 12:00 uur circulair bouwen aan bod.
Pin It
Bekeken: 1658x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/