De Nederlandse politie is in diepe rouw gedompeld na het ongeluk van maandagmiddag op de N9 bij Bergen. De 30-jarige hondengeleider Robin uit Maassluis, werkzaam bij de Haagse politie, kwam daarbij om het leven. Zijn 35-jarige vrouw Suus raakte bij het ongeluk zwaargewond en vecht nog voor haar leven in het ziekenhuis. Zij werkt ook bij de politie. Het politiegezin heeft twee jonge dochters, de tweeling Sofie en Feline. Een crowdfundingactie van de politie-eenheid Den Haag voor de familie heeft woensdagochtend al bijna 150.000 euro opgebracht.

Vanuit het hele land wordt meegeleefd met het gezin, de nabestaanden, het Haagse korps en de hulpverleners die ter plaatse waren. En massaal wordt gehoopt dat hun jonge tweeling niet ook hun moeder verliest. De crowdfundingsactie ’In loving memory of Robin’ levert honderden donaties per uur op.

"Met deze actie willen wij namens al jouw collega’s er voor zorgen, dat je meiden zich geen zorgen hoeven te maken. Wat er gebeurt gebeurt er, maar we zullen als een grote familie om jullie heen blijven staan", schrijven de collega's op de pagina van de inzamelingsactie.

Ook de afdeling Politiehonden Noord-Holland verkeert in rouw, staat op hun facebookpagina. "Onze gedachten gaan uit naar de familie, alle collega’s en alle anderen die hen kennen. Wat een nachtmerrie, hier zijn geen woorden voor."

’Wij kunnen altijd alles met elkaar delen en staan altijd voor elkaar klaar. Nog nooit hebben wij in zo’n situatie als deze voor elkaar hoeven klaarstaan. Hier zijn wij niet op voorbereid, hier is niemand op voorbereid’, schrijven drie naaste collega’s op getfunded.nl aan Suus. ’Jullie mooie meisjes bezegelden jullie liefde. En nu zo plots in één klap is deze toekomst voorbij. We hebben nu geen woorden, we voelen ons machteloos’.

Robins collega’s van de politie-eenheid Den Haag schrijven ook naar hem: ’Robin, maatje... Waar moeten we beginnen? Geen van ons heeft het juiste antwoord. Gisteren ben je plotseling en op een vreselijke manier uit ons leven gerukt. Het inktzwarte stukje van het werk waar we met z’n allen regelmatig mee te maken hebben, komt met het verliezen van jou verschrikkelijk dichtbij’.

"Het was een tragisch ongeval en raakt ons diep. Robin was een jonge collega die midden in het leven stond en plotseling is weggerukt uit zijn gezin. We hopen dat zijn vrouw zal herstellen.” Veel sociale media van politie-eenheden tonen inmiddels een brandende blauwe kaars.

De auto van het stel kwam maandagmiddag op de N9 tussen de Kogendijk en Schoorldam in frontale botsing kwam met een vrachtwagen, die waarschijnlijk door een klapband op de verkeerde weghelft belandde. De man overleed ter plekke. Zijn partner werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.

Wie meer weet over het ongeval maar zich nog niet bij de politie heeft gemeld, wordt verzocht dit alsnog te doen. Dat kan via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 2909x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/