Alkmaar Centraal


Sport Vitaal gaat maandag 15 februari van start met het beweegprogramma Outdoor 50+. Op vier buitenlocaties in Alkmaar worden overdag en in de avond sportieve activiteiten aangeboden aan 50-plussers. In groepjes, maar er wordt ook personal training verzorgd. Vanzelfsprekend worden de coronaregels gerespecteerd.

“Het sportaanbod van Sport Vitaal ligt al vanaf half december volledig stil. Dit betreft toch zo’n 1.100 sporters per week voor wie het beweegaanbod niet doorgaat", aldus sportcoördinator Mirjam van der Welle. "Iedereen is voorzichtig, maar er zijn ook vragen van mensen die wél willen sporten. Wij willen uiteraard rekening houden met de risico’s die verbonden zijn aan het samenkomen, maar binnen de richtlijnen hebben we een veilig aanbod weten neer te zetten.”

Sport- en beweegliefhebbers vanaf 50 jaar kunnen weer lekker in de weer naast Sportcomplex Oosterhout en in de parken Rekerhout, De Oude Kwekerij en De Hout. Deelnemen kan met een strippenkaart van 40 euro voor acht lessen, maar de eerste proefles is gratis. Die kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28510517 (ma t/m do 09:00-12:00 uur).

Hilmi en Nuray staan paraat om op doordeweeks dagen personal training te verzorgen in de omgeving van Sportcomplex Oosterhout. Er zijn tussen 09:00 en 12:00 uur drie tijdslots van een uur, voor maximaal twee personen tegelijk. Aanmelden voor de week van 15 tot en met 19 februari kan ook via 06-28510517. Voor de weken erna hangt er een intekenlijst bij de sportlocatie.

Meer info op alkmaarsport.nl/sportvitaal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl