Burgemeester Emile Roemer kijkt in het algemeen tevreden terug op de ijsperiode in Alkmaar. Dit zei hij in antwoord op vragen van Alkmaar Centraal, met in gedachten de coronaregels en de grote bijeenkomst vrijdag op het Bolwerk. Als eerste benadrukte hij het te betreuren dat er aardig wat mensen in het ziekenhuis zijn beland, ook al is dat een beetje inherent aan natuurijsschaatsen.

Roemer vond het duidelijk wel best dat vele Alkmaarders, ondanks advies om toch vooral thuis te blijven, de steeds minder vaak voorkomende kans om van natuurijs te genieten niet wilden laten schieten. En dat ging wat betreft de coronaregels doorgaans ook allemaal goed. "Er is soms wel even opgetreden, maar iedereen heeft zich behoorlijk goed aan de regels gehouden."
Pin It
Bekeken: 1652x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/