De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

Yuri Cornelisse weet als oud prof voetballer(oa bij Anderlecht, ADO Den Haag, RKC, NAC en FC Groningen) alles over presteren onder druk op hoog niveau. Na een carrière bij de politie is hij nu werkzaam bij Alkmaar Sport. Naast dit werk heeft hij ook zijn eigen bedrijf Fit@Yuri. Het kansen bieden aan anderen om het beste uit zich zelf te halen is zijn dagelijkse activiteit, nieuwsgierig naar hoe hij denkt over het onderwijs van nu en straks.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.
Pin It
Bekeken: 2769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/