De verdere aanleg van de A9-aansluiting in Heiloo is een aantal belangrijke stappen dichterbij gekomen. Het ontwerp is aangepast voor een betere doorstroming en minder verkeershinder in het dorp, het bestemmingsplan is bijgesteld en er is nu groen licht wat betreft de stikstofuitstoot. Tijdens de bouw zal er een lichte verhoging zijn, maar daarna zal de verbeterde doorstroming van het verkeer juist voor een verlaging van stikstofuitstoot zorgen.

Begin maart buigen de gemeenteraden van Castricum en Heiloo zich over het vernieuwde bestemmingsplan, daarna zal het zes weken ter inzage liggen en worden eventueel nog aanpassingen gedaan. Zodra het definitieve plan gereed is kan het naar de Raad van State voor goedkeuring. Zonder verdere hobbels in de weg kan het project eind dit jaar worden aanbesteed, wordt de aanleg begin 2022 weer opgestart en is de aansluiting in 2024 klaar.
Pin It
Bekeken: 2070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/