De provincie Noord-Holland herstelt de oeverconstructie van de Hoornse Vaart in Alkmaar. Voor de veiligheid is het fietspad op de Molenkade langs de Oudorperhout en de drie molens afgesloten. Fietsers worden tot begin april omgeleid via de noordkant van de Hoornse Vaart.

Het oeverherstel gebeurt in fasen. Dit werk is naar verwachting begin april klaar. Ook de steigers worden dan weer teruggeplaatst. De boten met een ligplaatsontheffing kunnen vanaf 1 april weer terug naar de oorspronkelijke ligplaats langs de Hoornse Vaart.

Vanaf maandag starten ook de werkzaamheden, iets verderop aan de oevers bij de Breelaan in Oudorp. De aannemer verwacht op deze locatie ook begin april klaar te zijn.

De provincie Noord-Holland vervangt en verstevigt op meerdere locaties de oevers van de Hoornse Vaart en Huigen Vaart zodat deze weer dertig jaar meekunnen. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats aan de vaarweg vanaf de Frieseweg in Alkmaar, langs de Molenkade/ Hoornseweg, de Huigendijk (N508) en Rustenburg tot aan Ursem. De werkzaamheden zijn vorig jaar november gestart en duren tot mei 2021.

Met vragen kunnen bewoners en (vaar)weggebruikers contact opnemen met het servicepunt van de provincie via: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn ook te volgen via gebiedscontractmiddennoord.nl of via de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).
Pin It
Bekeken: 1544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/