Een vrachtwagen is op een smalle weg in Starnmeer te pakken genomen door een harde windstoot. Maar in tegenstelling tot een aantal andere bestuurders, had deze chauffeur een engeltje op zijn schouder: de vrachtwagen belandde in de berm maar kantelde nog net niet de brede sloot langs de weg in. Een takelwagen ingeschakeld om alle wielen weer op het asfalt te zetten.

Bestuurders op de N244 in Middenbeemster en op de N203 nabij afslag Uitgeest hadden minder geluk. In het eerste geval vloog er een grote aanhanger van de weg en belandde 15 meter verderop in de naastgelegen sloot. Op de N203 was een vrachtwagen omgeblazen. Op de A9 was een tijdelijk verkeersbord los gewaaid en half op de linker rijstrook beland.

Weginspecteurs melden door heel het land incidenten met vrachtwagens, aanhangers en verkeersborden. Weginspecteur Esther Twitterde: "Er zijn van die diensten..... de eerste lentestorm. In een hoog tempo is er ontzettend veel gebeurd. Hartstikke interessant om te twitteren maar we hadden moeite om op de been te blijven en het tempo maakt dat moeilijk". (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1598x
https://ee.itk.ac.id/data/