Levensgevaarlijk: vorige week donderdag tijdens de storm reed een vrouw over de N9 in de richting van Schoorldam, toen er plotseling een dekzeil vanaf een tegemoetkomende vrachtwagen met een klap op haar voorruit waaide. De vrouw zag niets meer, maar kon met één hand door het zijraam het zeil van haar voorruit krijgen. Haar dochter zoekt namens haar via de Facebookgroep 'Je bent Alkmaarder als...' getuigen om de schade aan de auto te verhalen.

De vrouw reed tussen 10:30 en 11:00 uur in haar lichtblauwe Mitsubishi Colt ergens tussen de Koedijkervlotbrug en Schoorldam toen het gebeurde. Helaas kwam het witte, ongemarkeerde zeil even kort tegen een andere auto, maar daarna waaide het van de weg. De dochter van de vrouw zoekt getuigen om te achterhalen wie de chauffeur van de vrachtwagen was en voor welk bedrijf hij (of zij) reed.

Er zijn inmiddels aardig wat reacties op de oproep, maar het mysterie lijkt nog niet opgelost, onder andere omdat de politie en Rijkswaterstaat geen beelden vrijgeeft van camera's langs de N9. Wel had iemand die aan de overkant van het kanaal woont melding gedaan van waarschijnlijk dat zeil, omdat het langs de weg stil kwam te liggen bij de zesde lantaarnpaal voorbij de Rekervlotbrug (vanuit Alkmaar gezien). De melder heeft ook een tijdje een vrachtwagen stil zien staan langs de N9, vermoedelijk de vrachtwagen waar het zeil vanaf was gewaaid.
Pin It
Bekeken: 1524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/