Minister Kajsa Ollongren bezocht maandag samen met burgemeester Roemer een van de 10 stembureaus die twee dagen eerder in de gemeente Alkmaar openden. "Wij hebben er alles aan gedaan om de verkiezingen veilig en coronaproof te organiseren."

Bij de stemlocatie sprak Ollongren onder meer met het verkiezingsteam van Alkmaar over het vervroegd stemmen en het stemmen per post. "Het zijn dit jaar bijzondere verkiezingen, met enkele nieuwe onderdelen. Het is goed om te zien hoe men zich daarop heeft voorbereid en hoe het vervroegd stemmen verloopt. Dat verdient een groot compliment."

In alle gemeenten zijn dit jaar een aantal stembureaus twee dagen eerder geopend om ruimte te geven aan risicogroepen. In Alkmaar zijn dat er tien. Woensdag opent de gemeente alle 68 stembureaus.

De gemeente laat verder weten dat er inmiddels 4.850 stemmen per post zijn binnengekomen. Van die stemmen zijn er 150 'ter zijde gelegd', ofwel ongeldig verklaard. "In bijna alle gevallen was de stem niet compleet", aldus een woordvoerder.
Pin It
Bekeken: 1872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/