De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving die maandagmiddag plaatsvond op de Nijenburgerweg in Heiloo, ter hoogte van het viaduct over de A9. Rond 17:30 uur werd daar een 18-jarige jongen mishandeld en beroofd door vijf personen met een grijze VW Polo, kort voordat hij Alkmaar binnen fietste.

De jongen fietste over de Nijenburgerweg in de richting van de Boekelermeer, toen hij bij het viaduct werd in gehaald door een grijze Polo. Even later werd hij plotseling door een man van zijn fiets getrokken en geschopt. Drie andere mannen en een vrouw kwamen vanuit de net even verderop geparkeerde auto en beroofden de jongeman. Omdat er iemand aan kwam wandelen gingen ze er snel vandoor en reden in de richting van Castricum. De ingeschakelde politie heeft tevergeefs gezocht naar de daders.

Wie meer denkt te weten over deze gewelddadige beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/