Augustus 2020 ontkende het concern nog dat er plannen waren om uit Alkmaar te vertrekken. Maar inmiddels lijkt duidelijk dat winkelketen Primark Alkmaar per juni 2021 de rug toe keert en vertrekt. De reden: een tekort aan omzet.

Een vertrek betekent niet alleen dat 90 medewerkers op straat komen te staan, maar ook dat er opnieuw een publiekstrekker verdwijnt uit de toch al zieltogende Laat. Primark Alkmaar opende in 2016 en zorgde volgens de gemeente destijds voor een opleving in het aantal bezoekers aan de stad. In de jaren daarna daalde dat aantal echter weer.

Opvallend is dat de keten niet met een webshop actief is, een absolute must sinds het uitbreken van de Coronacrisis. Volgens moederbedrijf Associated British Food loopt de keten maandelijks 700 miljoen mis.
Pin It
Bekeken: 3103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/