Alkmaar Centraal


De politie van Alkmaar heeft zondagavond een opstandige drugsverslaafde op het Waagplein in de boeien geslagen. Ook ambulancepersoneel was naar het plein gegaan. Terwijl de hulpdiensten bezig waren met de man, kregen agenten allerlei verwensingen naar hun hoofd en was één passant dusdanig opdringerig dat hij weggeduwd moest worden.

De politie had een melding gekregen over een man die verward gedrag vertoonde. Eenmaal op het plein werd duidelijk dat de man onder de drugs zat en is een ambulance opgeroepen. Nota: "Ondertussen verzette hij zich en moest in de boeien geplaatst worden. Ambulance kon ook niets voor hem betekenen, insluiten op het bureau is ook te gevaarlijk. Uiteindelijk hebben wij hem zelf naar zijn huisadres / zorgkader gebracht. Hopelijk zijn er wel mensen die deze GHB-verslaafde binnenkort kunnen helpen ."

"Jammer dat passanten allerlei verwensingen naar ons maakten, ook een fietser met een kratje Heineken achterop wilde dichtbij kijken en gaf daar bij niet veel respect voor het slachtoffer. Ik moest hem letterlijk weg duwen om hem weg te laten gaan. Dan vraag ik mij af, wat wilde je bereiken met dit gedrag?". Nota had alleen op dat moment geen tijd om op die vraag in te gaan. "Twee andere jongeren hebben we achteraf gesproken, die snapten hun eigen vervelende gedrag en dat was echt een goed gesprek."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl