Alkmaarders die hun auto parkeren aan de Emmastraat worden de laatste maanden geteisterd door een of meerdere vandalen die hun auto's bekrassen. Vooral de dure bolides, in enkele gevallen nog vrijwel nieuw, zijn populair. En het lijkt of de daders weten dat de Tesla's veelal leaseauto's zijn, want deze worden met rust gelaten. Een aantal eigenaren is volgens het NHD vaker de klos geweest en laat de lakschade, waarvan reparatie al gauw meer dan 1.000 euro kan kosten, gewoon maar zitten.

Een van de slachtoffers had een paar jaar terug een beveiligingscamera met waarschuwingssticker achter het raam geplaatst, nadat er bij hem in de auto was ingebroken. Maar toen zijn auto kort geleden werd bekrast, stond deze net even te ver weg.

Een woordvoerder van de politie vertelde het NHD dat er dit jaar maar twee keer aangifte is gedaan. De eerste stamt uit januari, de andere van vorige week. Maar een andere gedupeerde stelt dat de buurt nu telkens aangifte gaat doen en dat men ook camera's gaat ophangen.

Twee jaar geleden is er overigens iemand opgepakt die auto's bekraste uit jaloezie.
Pin It
Bekeken: 1518x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/