Alkmaar Centraal


Podium Victorie mag meedoen aan een landelijke pilot, waarbij culturele en creatieve instellingen drie dagen open mag voor bezoekers die er een sneltest laten afnemen. De Alkmaarse poptempel laat verheugd via Facebook weten op 28, 29 en 30 april per voorstelling 100 zitplekken te mogen aanbieden. Wat er precies op het programma komt te staan en wat de procedures zijn, wordt nog over gecommuniceerd.

Deze pilots zijn een initiatief van de Taskforce Culturele en Creatieve Sector, in samenwerking met het ministerie van OCW en VWS en de Stichting Open Nederland. Podium Victorie zou aangewezen zijn omdat er ervaring was opgedaan met beperkte bezoekersaantallen coronamaatregelen.

Op dit moment staat op donderdag 29 april de band Personal Trainer gepland. De groep, die op 27 februari zo optreden, heeft een repertoire met 'catchy noizy popsongs met een rock attitude'. Op vrijdag 30 april staat vooralsnog het het vierkoppige jazz-ensemble Liberty Group met trompettist Teus Nobel op de agenda met twee optredens. (foto: Albert Jolen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl