Gemeente Alkmaar is met zes finalisten goed vertegenwoordigd in de eindstrijd van de Ondernemingsverkiezing NH 2021. Opmerkelijk is dat maar liefst de helft gevestigd is in De Rijp. Eén van de Rijper bedrijven, de toeristische app-bouwer GoHere, gaat voor de nieuwe prijs De Belofte.

De andere finalisten die de jury voor deze alweer veertiende verkiezing zijn JorPhone.nl uit De Rijp (MKB - klein), Bluedesk en Beyond Sports uit Alkmaar (MKB - midden) en Plymovement in Alkmaar en CLB in De Rijp (Grootbedrijf). Op 20 mei wordt uitgemaakt welke van de totaal 33 finalisten de prijzenpakketten,  met een totale waarde van 5.000 euro, mee naar huis nemen.

Gedeputeerde Ilse Zaal is juryvoorzitter: “Het voorzitten van de jury vind ik een hele eervolle taak. De OVNH is een mooie kans om te laten zien wat de Noord-Hollandse ondernemers betekenen voor de economie, innovatie en werkgelegenheid. Het winnen van die prijs is echt een bekroning op hun werk. Het jureren is ook best een lastige taak, want ik ben trots op alle ondernemers in Noord-Holland, we hebben heel veel mooie bedrijven om uit te kiezen.”

Meer op ovnh.nl.
Pin It
Bekeken: 1471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/