Alkmaar Centraal


Dinsdag heeft een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden op de Noordervaart (N243) bij de afslag Zuidervaart in Stompetoren. Weginspectie van de provincie kwam op de hoogte door een melding van een passant over twee verlaten autowrakken. Weginspecteur Albert keek een beetje vreemd toen hij eenmaal aangekomen nog maar één voertuig trof. Een berger heeft de flink beschadigde auto meegenomen.

Een politiewoordvoerder kon geen opheldering geven over wat er gebeurd was, want er stond geen melding over in het politiesysteem. Mogelijk was het incident nog niet verwerkt, maar het kan ook dat de bestuurders besloten hadden om het ongeval onderling af te handelen.

Inmiddels heeft een van de betrokkenen een licht geschenen op het mysterie van de verlaten auto's:  "Gelijk na het ongeluk bleek dat geen van ons lichamelijk letsel had, gelukkig! De auto’s stonden oké en hebben we tegen de schrik een kopje thee gedronken bij vriendelijke mensen op een boerderij verderop."

"Mijn auto is eerder al opgehaald door een schadebedrijf en verder was er geen twijfel over de schuldvraag en hebben wij in goed overleg de schade papieren ingevuld", vervolgt de bestuurster van een van de auto's. Ook had de andere partij zelf de sleepwagen gebeld." (foto: Twitter @WIS_Albert)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl