Gemeente Alkmaar en Steenbreek Alkmaar van de Hortus hebben inwoners met een appelbomen-winactie uitgedaagd om tegels te vervangen voor groen. Daaruit zijn 50 winnaars naar voren gekomen. Wethouder Robert te Beest ging bij één van de winnaars langs om te helpen met het planten van hun nieuwe Elstar appelboompje.

'Steen eruit, groen erin! ' is het motto van Steenbreek. Om de vergroening een beetje te stimuleren konden Alkmaarders zich tot 15 maart aanmelden om kans te maken op een van de 50 beschikbaar gestelde boompjes. Er was voor appelboompjes gekozen vanwege de symboliek; ze staat voor vertrouwen en dankbaarheid.

Mensen die hun tuin ook groener en diervriendelijker willen maken kunnen hiervoor tips en trucs vinden op hortusalkmaar.nl/steenbreek/.
Pin It
Bekeken: 1609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/