Alkmaar Centraal


Het handhavingsteam van gemeente Alkmaar verwachtte met het mooie weer een drukke zaterdag, vooral op het Clarissenbolwerk, maar dat viel alles mee. Er waren wel wat meer mensen op de been, maar de boa's in dienst hoefden maar weinig mensen op de coronaregels te wijzen en boetes waren niet nodig.

Dat was een meevaller na een vervelende week. Een stuk of tien boa's zaten thuis omdat ze positief waren getest op corona, of nog op hun uitslag zaten te wachten. Daardoor waren er zaterdag minder handhavers op de been dan normaal.

Een van de handhavers in dienst was Sanne. "Een relaxte dag, met mooi weer. Maar ook weer niet héél warm. Misschien is het daardoor wat minder druk dan verwacht. Perfect dus", zei ze tegen mediapartner NH Nieuws. Sanne was samen op pad met haar collega Renée: "Hoewel we met minder waren, heb ik geen vrees gehad. We kunnen bij incidenten namelijk altijd een beroep doen op de politie."

Wellicht het meest spannende dat Sanne en Renée te doen hadden, was het ervoor zorgen dat een gevonden bankpas weer terugkwam bij de eigenaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl