Woensdag hebben handhavers van gemeente Alkmaar zo'n vijftien verwaarloosde en ogenschijnlijk verlaten bootjes verwijderd. Het gaat om bootjes die waren voorzien van een sticker waarop de verwijdering werd aangekondigd. "We hebben de mensen een maand te tijd gegeven om wat met de bootjes te doen", zegt Haino Peereboom, Hoofd Handhaving.

De bootjes worden drie maanden opgeslagen, tegen vijf euro bergingskosten per dag. Peereboom verwacht echter niet dat de eigenaren hun bootjes komen halen. De vaartuigen zijn niet veel meer waard en een aantal ligt al een hele tijd te verpieteren.

"Vorig jaar kwam opeens corona en hadden we geen tijd omdat we de maatregelen moesten handhaven," zegt Peereboom. De meeste boten die bezoek krijgen liggen daarom al lange tijd zielig in het water. Omwonenden zijn blij met de opruiming. (foto's: Inter Visual Studio / Alkmaar Centraal)

 
Pin It
Bekeken: 1802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/