Karin Bloemen heeft donderdag de nieuwe polikliniek voor kankerbehandeling in Alkmaar geopend. Vanaf nu biedt het Noordwest alle oncologische zorg op één plek in een persoonlijke en warme sfeer. Karin Bloemen is ambassadeur van Stichting Igeya, die in Strandpaviljoen Noord in Bergen aan Zee een benefietavond hield voor de inrichting van de wachtkamer. Naast het doorknippen van het lint, verzorgde ze de muzikale omlijsting.

Op de gloednieuwe polikliniek worden oncologische spreekuren gehouden, zijn multidisciplinaire spreekuren mogelijk en is er ruimte voor ondersteunende en psychosociale zorg en diëtiek. De afdeling heeft een prettige, huiselijke sfeer waarbij rust, comfort en privacy centraal staan. De polikliniek zit naast de borstkliniek, die door de herinrichting meteen meer spreekkamers heeft. Doordat de verbinding van alle poliklinische oncologische zorg hebben de behandelaars korte lijntjes.

Vanwege de coronamaatregelen was er geen fysiek feestje. Genodigden konden de opening digitaal bijwonen. Op de oncologie.nwz.nl staat een virtuele rondleiding.

 
Pin It
Bekeken: 2067x
https://ee.itk.ac.id/data/