Hoger Onderwijs Voor Ouderen Alkmaar (HOVO Alkmaar) heeft alle fysieke lessen die in het voorjaar stonden gepland uitgesteld. Het hele aanbod van cursussen, lezingen en universitair en hbo-onderwijs voor 50-plussers is vanwege corona naar het najaar verschoven. Om toch iets leuks aan te bieden is er nu de enige echte HOVO Alkmaar Quiz. De winnaar wordt geëerd in de nieuwsbrief en krijgen een leuk presentje.

HOVO biedt normaal gesproken cursussen, lezingen, excursies en andere onderwijsactiviteiten voor 50-plussers De missie van HOVO is om een inspirerende ontmoetingsplaats te bieden, waar mensen open staan voor maatschappelijke inzichten en zich graag laten motiveren door ervaren docenten om hun kennis te verdiepen en te verbreden.

De quiz bestaat uit 50 prikkelende vragen over onder andere geschiedenis, kunst, cultuur. Iedereen kan ze op eigen tempo invullen en inzenden. Meedoen kost 5 euro om de HOVO een steuntje in de rug te geven. Aanmelden gaat per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer over de HOVO is te vinden op hovoalkmaar.nl. (foto: Pexels Sora Shimazaki)
Pin It
Bekeken: 1654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/