Dit jaar ontvingen acht inwoners van de gemeente Alkmaar een Koninklijke onderscheiding tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Waarnemend burgemeester Emile Roemer ging bij de gedecoreerden thuis langs, om ze te verrassen met hun Koninklijke Onderscheiding. Uiteraard hoorde daar ook een bloemetje en een oranjebitter bij.

De gedecoreerden zijn mevrouw C.E. Albertsma, mevrouw C.C.A. Slooten-Groot, mevrouw A.C. Boek-Koch, de heer D. Bart, de heer P.A. Tensen, de heer H.B. Abell, de heer F.J.A. Hof en de heer M. Hoekmeijer. De gedecoreerden zijn allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Het uitreiken van de onderscheidingen gebeurde dit jaar anders dan anders in verband met de Corona-beperkingen. Burgemeester Roemer ontving niemand op het stadhuis, maar zocht de gedecoreerden thuis op. De verrassing bij hen was daarbij vaak groot. Achteraf werd digitaal geproost met een oranjebitter.
Pin It
Bekeken: 1455x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/