De provincie kan nog niet zeggen wanneer de Huygenvaartfietsbrug tussen Alkmaar en Heerhugowaard weer open kan. Er is door de gebiedsaannemer opnieuw gekeken naar de staat van de constructie en overleg gevoerd met de provincie, de beheerder van de fietsbrug naast de N242. "Er wordt nu gekeken of aanvullende maatregelen nodig zijn (houtrot en roestvorming). Begin volgende week kunnen we daar meer over vertellen", aldus woordvoerder Hetty Kleine.

De Huygenvaartfietsbrug is sowieso niet voor autoverkeer toegankelijk, maar ook zwaarder verkeer van bijvoorbeeld de provincie of gemeente mag er al een tijd niet overheen. Er werd alleen nog niets aan herstel gedaan, omdat de provincie meer op de 'to do' lijst heeft, en de constructie volgens de gebiedsaannemer gewoon nog veilig was voor fietsers en wandelaars. Na de recente inspectie heeft de fietsbrug ineens wel prioriteit.

"Begin komende week kunnen we daar meer over vertellen en is mogelijk ook het moment van de openstelling bekend", besluit woordvoerder Kleine. (foto: provincie)
Pin It
Bekeken: 1855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/