Als de uit Stompetoren vertrokken tandarts Van den Oord definitief niet met zijn praktijk wil terugkeren naar het dorp, gaat de gemeente Alkmaar zelf op zoek naar een vervanger. Dat heeft het Alkmaarse College laten weten na vragen van OPA raadslid Ruud van Lier.

Na een verbouwing in het gezondheidscentrum aan de Schermeerstraat bleek er volgens de tandarts van alles mis te zijn in zijn praktijk. Na een discussie met de gemeente, de eigenaar van het pand, liet hij weten niet meer terug te willen komen. Volgens het College is daarna nog wel geprobeerd om in gesprek te gaan maar wordt de boot door de tandarts afgehouden.

Die wil nu eerst weten wie opdracht heeft gegeven voor welk deel van de verbouwing. De gemeente heeft toegezegd die informatie boven water te krijgen om daarna weer in gesprek te gaan.
Pin It
Bekeken: 1631x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/