Dinsdagmiddag is er onder de brug in de Beethovensingel in Alkmaar een motorbootje in brand gevlogen. De brandweer was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat het vaartuig uitbrandde. De rook die vrijkwam was in de wijde omtrek te zien.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Vanwege de brand en de bluswerkzaamheden was de brug over de Bergervaart enige tijd afgesloten. De gemeente zal de constructie laten controleren op mogelijke schade door de hitte die bij de brand vrijkwam.

Op 2 juli 2020 ging er ook al een bootje onder een Alkmaarse brug in vlammen op. Dat was hemelsbreed zo'n 500 meter verderop, onder de Pelmolenbrug in de Nicolaas Beetskade. Vanwege de zware brandschade en het herstel was de brug in één verkeersrichting gesloten.
Pin It
Bekeken: 1887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/